På skattejagt i Østbirk: Stenkærvejs loppemarked lokker med overraskelser(Foto: Jørn Kildall)

En snak med Henrik og Annette afslørede den farverige verden af loppemarkedets skatte – lige fra gymnastiktøj til antikke julesnapsglas.

Af Jørn Kildall

Lige før man kører ind i Østbirk, på Stenkærvej 1, fandt vi en veritabel skatkiste af genbrugsguld. Ved første øjekast var det nemt at undervurdere loppemarkedets mangfoldighed, men et par minutter med Henrik Poulsen og Annette Edwardtsen gjorde det klart, at her var der noget for enhver smag.

Gymnastiktøj og børneklæder: Bare starten på eventyret

Det begyndte med gymnastiktøj, især til piger, fortalte Annette, men hurtigt tog samtalen en drejning til alle de andre skatte: sko, tørklæder, garn og selvfølgelig tøj i alle størrelser og for alle aldre.
 

(Foto: Jørn Kildall)

Fra køkken til børneværelse: Alt hvad hjertet begærer

Henrik tog hurtigt over, da samtalen skiftede til loppemarkedets indendørs afdeling. Her var der alt fra køkkenudstyr og møbler til legetøj og elektronik. ”Alt til den studerende, der skal flytte hjemmefra,” bemærkede Henrik med et grin.

Stigende popularitet: Fra stille start til rekordbesøg

Men det var ikke altid, at loppemarkedet summede af liv og aktivitet. De første lørdage var der kun to-tre kunder. Men, sagde Annette, da de endelig fik omtale i avisen, eksploderede det! Pludselig havde de mellem 250-300 besøgende.

Juleskatte venter på deres nye ejere

Julen nærmer sig, og loppemarkedet er klar med et stort udvalg af julepynt. Henrik var især begejstret for deres samling af julesnaps fra 1982 til 2009 – alle i original emballage og til bare 100 kroner per flaske!
 

(Foto: Jørn Kildall)

Samlere og skattejægere velkomne

Henrik og Annette var stolte af deres unikke genstande, der havde fanget samlernes øjne. Fra en FC Barcelona trøje fra deres 100-års jubilæum til en samling tinsoldater fra Napoleontiden.

Hygge på gårdspladsen: En perfekt dag ud

For dem, der ønsker en pause fra skattejagten, har Henrik og Annette skabt et hyggeligt gårdmiljø, hvor man kan slappe af, nyde godt vejr og forberede sig på den næste jagt.

Kom og oplev skattene selv!

Til alle skattejægere, genbrugsentusiaster og nysgerrige sjæle, marker datoen: lørdag den 9. september! Med både Henrik, Annette og mange andre udstillere venter der en dag fyldt med overraskelser, gode fund og masser af sjov.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023