Portræt

Lokalnyt

Midtvejskrisen viste Kaj på rette vej

16. august 2021
I forrige uge, begyndte første del af fortællingen om Kaj Aage Helming som bor i Brædstrup. Her fortalt han om sin tid som sømand. I dette afsnit er Kaj gået i land og han oplever den store midtvejskrise.
Lokalnyt

Kaj er sin egen kaptajn

5. august 2021
I Brædstrup bor kunstneren Kaj Aage Helming som har levet et meget interessant liv og som har prøvet lidt af hvert gennem mange år. Kaj bliver aldrig for gammel til at lære og opleve nyt, selvom der står 1943 på dåbsattesten.
Lokalnyt

Johnna elsker rampelyset og hader mørket

5. juni 2021
Johnna Wennerwald, som har boet i Brædstrup i 20 år, kommer fra Oksbøl, som 18-årig flyttede hun til Hedensted og fik elevplads som slagter. Men livet vist hende hurtigt en anden vej.
Lokalnyt

Kim er miljøbevidst lokalrådsformand

19. maj 2021
Lidt uden for Brædstrup i skøn natur møder vi Kim Bach Hansen som har bygget et flot bjælkehus. Han og konen mangler stadig en del i ”haven”, men det bliver godt når det er færdigt.
Lokalnyt

Keramikken var slet ikke planlagt

21. april 2021
Stine Orle som er uddannet designer, bor sammen med sin kæreste og deres barn i Stensballe, i husets kælder har hun indrettet et hyggeligt keramikværksted og showroom med hendes mange produkter.
Lokalnyt

Else sælger ren luft og vand

14. april 2021
Else Øxenholt Laursen er en kvinde med masser af energi og fuld af gode idéer. Hun og manden Bo Hubert flyttede til Østbirk for to år siden og på trods af en alvorlig ulykke i 2014 som ødelagde begge hendes håndled og satte et midlertidig stop for hendes livsværk, har hun formået at se muligheder og tage livtag med nye spændende udfordringer.
Lokalnyt

Fra barsel til borgmester og beslutninger

26. februar 2021
På dette tidspunkt skulle 33-årige Andreas Boesen (S) som sidder i Horsens byråd have været midt i sin barselsorlov sammen med 1-årige Alma. Men borgmester Peter Sørensens rygproblemer placerede Andreas i borgmesterstolen for en tid og alle planer måtte ændres for ham og familien.
Lokalnyt

Leth Catering leverer livskvalitet til døren

11. februar 2021
Når man siger Peter ”Salat” vil mange nikke genkendende, da han er en særdeles kendt skikkelse i Horsens. Peter Petersen som er hans borgerlige navn, har sammen med sin kone Connie Leth Petersen på rekordtid, i Coronaens skygge, fået etableret et sandt madeventyr hvor frisklavet mad køres ud til kunderne hver eneste dag – året rundt!
Lokalnyt

Søren Jensen en ung mand fra Gammel Ry

28. januar 2021
Præsten i Hansted-Lundum sogne hedder Søren Jensen og han er en glad ung mand som er landet i sit drømmejob. Hans hjem ligger lige overfor Hansted kirke, der ligesom alle andre kirker kører med nedsat aktivitet, men det betyder ikke at sognepræsten slapper af – nej, tværtimod.
Lokalnyt

Den folkelige præst i Østbirk

3. november 2020
På egnen omkring Østbirk og Yding kender de fleste sognepræst Lone Buhl Pedersen. Hun er festlig, energisk og altid i fuld fart. Hun er en man lægger mærke til, da hun ikke helt er som danske sognepræster er flest.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024