portræt

Lokalnyt

Keramikken var slet ikke planlagt

21. april 2021
Stine Orle som er uddannet designer, bor sammen med sin kæreste og deres barn i Stensballe, i husets kælder har hun indrettet et hyggeligt keramikværksted og showroom med hendes mange produkter.
Lokalnyt

Else sælger ren luft og vand

14. april 2021
Else Øxenholt Laursen er en kvinde med masser af energi og fuld af gode idéer. Hun og manden Bo Hubert flyttede til Østbirk for to år siden og på trods af en alvorlig ulykke i 2014 som ødelagde begge hendes håndled og satte et midlertidig stop for hendes livsværk, har hun formået at se muligheder og tage livtag med nye spændende udfordringer.
Lokalnyt

Fra barsel til borgmester og beslutninger

26. februar 2021
På dette tidspunkt skulle 33-årige Andreas Boesen (S) som sidder i Horsens byråd have været midt i sin barselsorlov sammen med 1-årige Alma. Men borgmester Peter Sørensens rygproblemer placerede Andreas i borgmesterstolen for en tid og alle planer måtte ændres for ham og familien.
Lokalnyt

Leth Catering leverer livskvalitet til døren

11. februar 2021
Når man siger Peter ”Salat” vil mange nikke genkendende, da han er en særdeles kendt skikkelse i Horsens. Peter Petersen som er hans borgerlige navn, har sammen med sin kone Connie Leth Petersen på rekordtid, i Coronaens skygge, fået etableret et sandt madeventyr hvor frisklavet mad køres ud til kunderne hver eneste dag – året rundt!
Lokalnyt

Søren Jensen en ung mand fra Gammel Ry

28. januar 2021
Præsten i Hansted-Lundum sogne hedder Søren Jensen og han er en glad ung mand som er landet i sit drømmejob. Hans hjem ligger lige overfor Hansted kirke, der ligesom alle andre kirker kører med nedsat aktivitet, men det betyder ikke at sognepræsten slapper af – nej, tværtimod.
Lokalnyt

Den folkelige præst i Østbirk

3. november 2020
På egnen omkring Østbirk og Yding kender de fleste sognepræst Lone Buhl Pedersen. Hun er festlig, energisk og altid i fuld fart. Hun er en man lægger mærke til, da hun ikke helt er som danske sognepræster er flest.
Lokalnyt

Lighed og tolerance er vigtigt for Lisbeth

5. oktober 2020
Lisbeth Torfing sidder i Horsens Byråd for Enhedslisten og hun er med sine 33 år den yngste kvinde i kommunalbestyrelsen og kunne godt tænke sig flere yngre mennesker var med i arbejdet.
Motor

Rallysporten kom ind med modermælken

23. august 2020
I Østbirk bor familien Fisker hvor Christian og Åse, samt sønnerne Jens og Søren, hvor alle går op i rallysporten. Kun tre dage efter sin 14-års fødselsdag fik Jens endelig muligheden for at være co-driver ved sit første løb.
Lokalnyt

Søren har altid guitaren med

5. august 2020
Hvis du har været til koncert i det gamle seminarium i Gedved, har du sikkert stødt på Søren Jochumsen, som kasserer i Gedved Musikforening. Han har også været en del af Gedved lokalråd, og måske har børn eller børnebørn modtaget undervisning af ham på VIA i Horsens?
Lokalnyt

Stilheden vender så småt tilbage

4. august 2020
På bakken i Tønning langt ude i stilheden holder Yoga- og Pilatesunderviser Sohan Mie Poulsen til og lige som andre blev hendes forår også meget anderledes end hun havde tænkt. Men nu efter sommerferien kan hun igen vende tilbage til normalen, med de restriktioner som der stadig er omkring Corona.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021