Poul Henning Larsen er ansat som forstander på Horsens FriplejehjemPoul Henning Larsen

I midten af maj tiltrådte Poul Henning Larsen som forstander af Horsens Friplejehjem, som er et nyt friplejehjem i Horsens midtby, der åbner 1. november 2021.

Poul Henning Larsen kommer fra en stilling som forstander på Riis Friplejehjem, hvor han har været ansat de seneste 14 år.

Dermed er det også en erfaren forstander, der skal være med til at bygge det nye friplejehjem op og danne gode rammer for både beboere og medarbejdere.

”Jeg ser det som en spændende udfordring og glæder mig til at være med til skabe et velfungerende, spændende og værdifuldt hjem. Der skal være hjemlige rammer med fællesskab og hygge, og vi vil have det enkelte menneske i fokus og møde hinanden med ligeværdighed og respekt,” siger Poul Henning Larsen.

Mottoet for friplejehjemmet er ”Lev hele livet”, og for Poul Henning Larsen er det vigtigt, at hjemmet tilbyder mange forskellige arrangementer og aktiviteter, der inspirerer til at leve livet. Det kan være foredrag, koncerter, sangaftner, kreative sysler, gudstjenester, dans og bevægelse, fester sammen med pårørende og meget andet, som også afhænger af beboernes ønsker.

Tæt på både byen og naturen

Horsens Friplejehjem rummer 75 lejligheder fordelt på seks etager, og det ligger både centralt i midtbyen og samtidig tæt på naturen lige ned til åen - og med kort vej til fjorden. Denne placering ser Poul Henning Larsen flere fordele ved.

”Vi får mulighed for gode oplevelser tæt på, både i butikker og i naturen. Det er særligt vigtigt for mig, at der er mulighed for at komme udenfor – ud i det grønne – og derfor håber jeg også, at vi i løbet af kort tid kan få samlet penge ind til en bus, så beboerne kan komme ud på tur og få nye oplevelser og indtryk,” siger Poul Henning Larsen, som også har erfaring for at turene bidrager til et godt sammenhold mellem både beboere og medarbejdere.

I de kommende måneder søger Horsens Friplejehjem både efter beboere og medarbejdere, og Poul Henning Larsen ser frem til, at bygningerne – som endnu ikke er helt færdige – kommer til at summe af liv.
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021