Rigeligt med lopper til alleSpejderne i Hovedgård har ventet længe på at få lov til at åbne, så de kunne komme af med de kæmpestore bunker at lopper som var hobet sig op i mange lagerrum.

Af Jørn Kildall

Selvom der ikke har været loppemarked længe i Hovedgård, har de frivillige ikke lagt på den lade side. Tiden er blevet brugt til at få luget ud i 10-tusindevis af effekter, så kun de bedste ting var tilbage.

Søndag formiddag slog man dørene op til udendørs loppemarked i Spejderhuset HIET i Hovedgård og det myldrede ind med købere som viste er der var gode ting at købe.

Der blev købt godt ind og de sidste par timer var det muligt at købe en stor pose for 25 kroner og fylde den med så meget man kunne – på den måde fik man tyndet godt ud i de mange lopper.

Det var tydeligt at de mange kunder havde glædet sig til at komme på loppemarked og arrangørerne fik også kun rosende ord for deres flotte indsats.

Tove Frandsen som står i spidsen for de frivillige, kunne godt se at der blev gjort et stor indhug i varerne og derfor efterlyser hun allerede nu nye lopper:

- Vi har fået god plads til flere lopper efter vi har ryddet op og fået solgt godt i dag. Derfor tager vi igen mod lopper. Vi holder næste loppemarkedet søndag 29. august, slutter hun af og drøner rundt som en effektiv hvirvelvind blandt lopper, gæster og frivillige.

Dagens omsætning var da også helt i top og man nåede en omsætning på næsten 10.000 kroner, som bliver brugt i det videre arbejde hos spejderne som har oplevet en stor tilstrømning under nedlukningen.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023