Så er der igen loppemarked på FÆNGSLET"Folk har virkelig fået samlet sammen og ryddet op, så markedet bliver stopfyldt med gode sager," siger Dorte Mikkelsen fra Habengut Marked på FÆNGSLET. Foto: FÆNGSLET

Efter 1,5 års pause slår FÆNGSLET igen dørene op til det populære Habengut-loppemarked. Den 14. og 15. august kan du gå på jagt til det kæmpestore loppemarked, der spredes ud over hele grunden, så der er masser af plads. Så kom og gør et kup, når standende fyldes op med guld fra gemmerne.

Nu er ventetiden ovre - endelig kan loppefans igen gå på opdagelse til det populære loppemarked på FÆNGSLET. Efter 1,5 års pause byder Habengut Marked gæster velkomne den 14. og 15. august.

"Vi har glædet os meget! Det bliver så fedt at slå dørene op til alle de mange lopper, folk har samlet det sidste 1,5 år. Folk har virkelig fået samlet sammen og ryddet op, så markedet bliver stopfyldt med gode sager, som bare venter på ny ejere," siger Habengut-arrangør Dorte Kusk Mikkelsen.

Standene til det populære loppemarked er fordelt over hele FÆNGSLETs grund, så der er masser af plads og spritstationer rundt omkring. Efter den lange pause er der rekordmange stadeholdere, så det bliver muligt at gå på jagt i 160 stande.

"Selvom vi har måttet vente i 1,5 år, kan vi mærke at interessen fra stadeholderne har været enorm," siger Dorte Kusk Mikkelsen.

"Vi er utrolig taknemmelige for den store interesse og glade for igen at kunne invitere gæster til et fantastisk marked - og til et væld af andre arrangementer i løbet af efteråret," siger FÆNGSLETs eventansvarlige Nana Renée Andersen.

Der har været stor interesse for loppemarkedet de tidligere gange, det har været på FÆNGSLET. Foto: FÆNGSLET

Alt mellem himmel og jord - og godt for miljøet

På loppemarkedet kan man finde genbrugsguld i alle udformninger - møbler, keramik, tøj, smykker og alverdens finurligheder og nips. De 160 stande tilbyder alt fra retro til moderne og fra stort til småt. Faktisk bare alt mellem himmel og jord.

"Nogle af de ting jeg selv er allermest glad for i mit hjem, har jeg fundet på loppemarkeder. Det er simpelthen et mekka af skjulte skatte," siger Dorte Kusk Mikkelsen og tilføjer: 

"Og så er du samtidig med til at tage hensyn til miljøet, når du køber brugt i stedet for nyt."

Udover de fantastiske loppefund kan besøgende også nyde kaffe og måltider fra lækre madboder.

Oplev endnu flere historiske sager i museet

Kan man slet ikke få nok af de spændende antikviteter, så er der mange flere historiske genstande at gå på opdagelse i på Fængselsmuseet. De er godt nok ikke til salg, men for de historieinteresserede loppejægere er der masser af gode fortællinger knyttet til de mange sager i museet.

Her kan man blandt andet se den økse, der blev brugt til den sidste henrettelse i Danmark i 1892. Og til den hører der en helt særlig historie - historien om Jens Nielsen, der ihærdigt forsøgte at blive henrettet flere gange.

Så vil man have flere gode historier med hjem end dem fra genbrugsguldet, har museet åbent begge dage kl. 10-16.

Husk, at der er krav om at fremvise gyldigt coronapas til markeder.

Loppemarkedet foregår både ude og inde på FÆNGSLETs store areal. Foto: FÆNGSLET

Lignende artikler

FÆNGSLET

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021