Sæsonopstart ØIF Cykling – motion for alleDet er ingen hemmelighed at idrætsaktiviteter det sidst år har været hårdt ramt af Corona-restriktionerne og det gælder også for cykelafdelingen hos Østbirk Idrætsforening. Men nu fejrer man forårsluft og lysere tider forude og indkalder alle interesserede til sæsonstart lørdag 10. april.

Folkene i ØIF-cykling håber på at kunne starte 2021 med mange flere cyklister. I disse Corona tider vil cykling for mange Østbirkborgere være en oplagt mulighed for at mødes til motion, til socialt fællesskab og livskvalitet. 

Der er plads til alle

Som noget nyt vil cykeludvalget forsøge at tilpasse de forskellige hold til de forventninger, der kan være til en god cykeltur. Der skal kunne cykles langt og stærkt, knap så langt, knap så stærkt, kort, langsomt, med medbragt kaffe, med elcykler, eller uden el, og alle typer af cykler kan være med, så alle kan finde sig et godt hold at cykle sammen med. 

Mødetidspunktet kan også variere fra hold til hold, så der tages hensyn til behovet for tid på de forskellige hold og ruter, samt pauser m.v. 

Det er vigtigt, at der er plads til alle, og der må være mange borgere i Østbirk, der vil være med til at en del af det fællesskab, der har været kendetegnende for cyklingen.

Afdeling opfordrer endnu flere til at deltage

Torben Pank som er formand for ØIF-cykling opfordrer endnu flere til at finde cyklen frem og deltage i aktiviteterne:

- Vi kan stadigvæk bruge mange flere cyklister på holdene, og der er plads til alle de turistcykler og "skærveknusere", der kan hente ud af garager og haveskure. Det handler nemlig ikke kun om udstyr, men også om indhold på turene, og en turistcykel giver også god motion og ekstra luft i lungerne. Vi har plads til mange flere på alle holdene, og det med standarden på cyklerne regulerer man selv, hvis man får lyst til at cykle længere og hurtigere senere hen.

Det var fra begyndelsen da ØIF-cykling blev etableret vigtigt at der skulle være plads til alle som holder af at komme ud på en cykeltur og køre i godt selskab. I foreningen er der plads til alle fra hyggecyklisterne og op til super-elite-cyklister.

Prøv det af helt gratis!

- Vi indsluser nye cyklister på hygge- og motionsholdene, og det gælder alle aldre og køn! Vi byder også alle velkomne, og kræver ikke kontingent de første gange, så der er mulighed for at afprøve stemningen og humøret på holdene, inden man vælger at tilmelde sig til resten af sæsonen. Cykelafdelingen har en drøm om at cykle med så mange, at vi trækker en så lang hale af cyklister ud af Natur/Bryrupstien, så vi frister endnu flere til at komme med på cykel - motionsindsatsen. 

ØIF Cykling er for alle og Torben Pank som selv er 79 år og som har deltaget siden begyndelsen af afdelingen håber at man kan hjælpe med at skabe forståelse for at cykling er for alle.

Afdeling har tre sætninger som udgør deres motto: 

Vi vil have det sjovt, når vi kører på cykel - Vi vil cykle, så vi får overskud til et socialt klubliv i ØIF - Vi har plads til alle, der vil motionere på cykel, uanset model og udseende
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021