Sikker styring i myndighedsbehandling



Trailergården Gantrup i Østbirk er glad for samarbejdet med HK Haller i alle byggeriets faser .

For Trailergården Gantrup i Østbirk har det været positivt at have HK Haller, Hornsyld Købmandsgaard A/S, som samarbejdspartner vedrørende virksomhedens erhvervsbyggeri. Dels omkring det konkrete byggeri men også i forbindelse med byggeansøgning og dialog med myndighederne.
 Det fortæller indehaver af Trailergården Gantrup, Allan Hansen, der efter flere års bestræbelser og forsøg på at få bygget en hal endelig kom igennem med projektet, og netop har taget hallen i brug i begyndelsen af 2015.
 Der er tale om en lagerhal på 1600 kvadratmeter, som ligger i umiddelbar nærhed af den eksisterende hal på godt 800 kvadratmeter fra 2007.
 - Vi var klar til at bygge i 2009 på grund af pladsmangel, men løb ind i problemer med at få tilladelse af Horsens Kommune til erhvervsbyggeri i landzone. Heldigvis ændrede kommunen siden holdning, så byggeriet kunne lade sig gøre, men vi havde ikke drømt om, at det skulle tage så lang tid.

Langvarig dialog
Allan Hansen fortæller, at der har været en langvarig dialog med myndighederne for at få tilladelse, og at Horsens Erhvervsråd på et tidspunkt gik ind i sagen og pressede på over for kommunen for at få politisk opbakning og sætte skub i tingene.
 - HK’s Halafdeling har spillet en væsentlig rolle i at få tingene til at køre. Det har været en stor opgave, som jeg ikke selv havde tid og mulighed for at tage, hvis jeg skulle passe min forretning. Men vi ville ikke give op, for vi kunne ikke forstå, hvorfor vi ikke kunne få lov til at opføre hallen, siger Allan Hansen.
 - Det har gennem hele forløbet været af stor betydning for os, at vi har haft HK Haller til at køre vores sag.
 Det endte med, at Trailergården Gantrup i efteråret 2014 fik tilladelse til at opføre hallen.
 - Det var vi selvfølgelig meget tilfredse med, men omvendt så undrer det mig meget, at det skulle tage så lang tid. Det er ikke erhvervsvenligt og det er ikke med til at skabe vækst og arbejdspladser i landområderne, siger Allan Hansen og tilføjer, at ingen har haft noget imod byggeriet.

Totalentreprise
Bygningskonstruktør Jesper D. Petersen fra HK Haller har arbejdet med sagen.
- Vi er glade for, at tingene langt om længe faldt på plads med de nødvendige godkendelser og tilladelser, så byggeriet kunne realiseres.
 - I denne sag har vi haft totalentreprise på opgaven og har stået for projektering, byggeansøgning og udførelse af arbejdet. Vi har også sørget for alt med håndværkere samt byggestyring. Vi gør det kunden ønsker, og i dette tilfælde har vi stået for det hele – lige fra de første tegninger til nøglen afleveres. Og ikke mindst tilladelserne til byggeriet.

Mulighed for udvikling
I forbindelse med tilladelsen blev der stillet nogle krav, bl.a. omkring beplantning og farven på hallen.
 - Det havde vi lidt svært ved at forstå, da der jo er masser af skov og beplantning her i området, og da den gule farve, vi ønskede, ville passe til vores eksisterende bygninger, som også er gule. Men der blev stillet krav om, at det hele skulle være gråt, og det måtte vi så rette ind efter, siger Allan Hansen.
 - Det vigtigste for os var at få tilladelse til byggeriet, så vi kunne udvikle vores virksomhed og få noget mere lagerplads. Og vi har været godt tilfreds med samarbejdet med HK Haller. Det gælder både på kvalitet, pris og som nævnt på hele myndighedsdelen.

Brug for lagerplads
Allan Hansen har drevet Trailergården i Gantrup siden 2002, og har to ansatte. Han har desuden en afdeling i Slagelse med tre ansatte.
 - I starten kørte jeg forretningen ved siden af mit arbejde som chauffør, men det greb om sig, og i 2006 sagde jeg jobbet op og koncentrerede mig udelukkende om salg af trailere.  Jeg har altid godt kunnet lide at handle, jeg er vant til at arbejde meget og jeg har oplevet en stigende efterspørgsel gennem årene og en god udvikling i forretningen, fortæller han.
 I 2003 solgte han 64 trailere og i 2014 blev det til 1821.
 - Jeg har brug for meget lagerplads, siger Allan Hansen, der forhandler omkring 40 forskellige modeller til mange forskellige formål, både til privat brug og til erhverv samt båd-, maskin- og MC-trailere.
 - Vi indkøber og importerer trailere og sælger vores produkter direkte til slutbrugerne. Det betyder, at vi ud over at have et stort sortiment også kan sælge til konkurrencedygtige priser, lyder det.

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021