Socialdemokratiet og den grønne overliggerNiels Voetmann Jepsen
Spidskandidat for Det Radikale Venstre Horsens til kommunalvalget 2021

Det er superdejligt at konstatere at Socialdemokratiet i Horsens nu har annonceret at den grønne overligger skal hæves i Horsens kommune.

Af Niels Voetmann Jepsen
Spidskandidat for Det Radikale Venstre Horsens til kommunalvalget 2021
Byvangen 7, Horsens

Det har vi i Det Radikale Venstre i Horsens arbejdet for i længere tid. Vi har blandt andet foreslået at der kommer en Klima og Natur udvalg i kommunen så der kommer bedre økonomi og fokus bagved den grønne omstilling. Og vi har foreslået initiativ til et bredt samarbejde med kommunen borgere, skoler og erhvervsliv i den grønne omstilling. Begge ting er nu del af den Socialdemokratiske politik og vision for kommunen. 

Så jeg er rigtig glad for at det nuværende borgmester-parti har set lyset i de gode ideer og kommer med på vognen. Det var på tide og jeg glæder med til samarbejdet!

Der er dog en smule malurt i bægeret... Hvorfor først nu? Socialdemokratiet har sat med et absolut flertal i byrådet i de sidste 4 år og har haft nok af andre grønne partier at samarbejde med for at lave en grøn retning. Pointen er at man kunne og skulle have gjort mere tidligere!

For fakta er at der i de seneste 10 år ikke er investeret i vedvarende energi i kommunen - ingen nye vindmøller, ingen solceller, et svagt mål om at være Co2 neutral i 2050 (det er godt nok om alt for mange år) og et fjernvarmeselskab som stadig fyrer med bl.a. træ. Så den store tegning er at kommunen er langt bagud.

Derfor håber jeg og arbejder for at denne seneste udmelding fra S ikke bare er en hockeystav, som set hos Regeringen, og at de, denne gang, mener det når de siger at de er med i denne grønne omstilling.
 

Niels Voetmann Jepsen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021