Spejderne sælger træer og pyntegrøntPå den lille grønne plads ved SuperBrugsen i Østbirk har spejderne fra Peder Skrams Gruppe taget opstilling søndag for at sælge juletræer og pyntegrønt – samtidigt tjener de også penge til deres arbejde med børn og unge.

Allerede fra åbning klokken 10 søndag er der godt gang i forretningerne, og mange af de handlende i SuperBrugsen kommer hen og køber juletræer og pyntegrønt med hjem.

Ved brugsen indgang prøver nogle af de unge spejdere at lokke flere kunder over i den lille granskov som er skudt op ved p-pladsen. Faktisk fik de trukket en del med sig.

Juletræerne og pyntegrønt er leveret af Skovbakken i Østbirk, og Peder Skrams Gruppe får 20% af salget til deres egen kasse. Det er lidt kold denne søndag, tæt på frysepunktet, men som de gode spejdere de er, har alle valgt fornuftigt og varmt fodtøj. Så bliver det også lettere at komme gennem de tre man har åbnet for salget denne første søndag i Advent.

Du kan støtte spejderne alle Adventssøndage frem til 20. december. Hvis dit barn skulle have lyst til at prøve spejderlivet, har Peder Skrams Gruppe altid plads til flere som vil prøve det friske udeliv, samt de mange spændende aktiviteter året rundt.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023