Stille storm i GedvedOnsdag aften havde Gedved Musikforening taget den største og mest hyggelige sweater på og inviteret foreningen medlemmer til eksklusiv julekoncert i det Gamle Seminarium i lokalerne hos Café Schmidt. Med dæmpet lys i rummet en hyggelig lille scene med musikerne helt tæt på, i gode venners selskab var opskriften på en perfekt aften lige i skabet.

Inden aftenens koncert med trioen Sandstorm, som har gæstet foreningen flere gange, fik Søren Jochumsen ordet. Han kunne fortælle at foreningen kan fejre 9-års fødselsdag og at musikprogrammet for foråret 2020 allerede var på plads.

Her kan man præsentere Mikkel Bøggild og Barrow, Hans Theessink og Knud Møller, Anne Dorte Michelsen solo, samt midsommerfest 20. juni med Bomles Venner.

Aftenens orkester var ramt af mandefald da den ene af sangerinderne havde mistet stemmen. Heldigvis var de resterende to tredjedel af trioen stadig leveringsdygtige i flotte vokaler og masser af vellyd.

Man begyndte med en fællessang og den gode stemning gennemsyrede lokalet og en aften med lækker musikalsk underholdning kunne tage sin begyndelse.

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024