Tid til seniordans som tilføjer ekstra dansested(arkivfoto)

Seniordansen i Hovedgård og Østbirk ved Tove Nørremark er populær, og en ny sæson begynder 12. september. I denne sæson tilbyder man dans endnu et sted.

Seniordans er sund motion og så bliver man glad ovenikøbet.

Det kræver ikke særlige forudsætninger at være med, du kan komme alene eller som par.

I år kan Tove Nørremark også tilbyde Seniordans i Lund på Tamdrup Centret. Det er tirsdage klokken 15.15 – 16.30 og første gang er tirsdag 13. september.

Seniordans er international og man danser alt fra vals og folkedans til samba og moderne danse, og det er bestemt ikke kedeligt. Man tager i dansene hensyn til seniorerne, det vil sige at man ikke hopper eller svinger hurtigt rundt, man behøver heller ikke at være en mand og en dame, nej her er man røde og blå, det vil sige at danserne har røde og blå bånd på, og har altid en at danse med, da man hurtigt kan skifte bånd.

Første gang er mandag 12. september klokken 19 – 21 i Hovedgård skoles festsal. Torsdage danser på Birkebo i Østbirk og her er tidspunktet også 19 – 21.

I pausen drikkes den medbragte kaffe og der synges et par sange, og har man problemer med transporten er der også en løsning på det.
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024