Tre generationer mødes på tennisbanerne i ØstbirkMor og morfar, Sara Bie Mogensen og Karsten Bie, træner sammen hver onsdag på tennisbanerne i Østbirk, mens Ellen Bie Mogensen spiller på de røde grusbaner hver mandag, når der er børnetræning.

Tennis er en familiesport. Det understreges bl.a. af familien Bie – Mogensen fra henholdsvis Hatting og Stenkjær.

Yngste spiller er 7-årige Ellen Bie Mogensen, der går til børnetræning i Østbirk, mens hendes mor, Sara Bie Mogensen og morfar Karsten Bie går til voksentræning hver onsdag aften. Som medlemmer kan de derudover booke baner, når de har lyst at mødes til en familiedyst.

Det er Sara Bie Mogensen, der har fået de øvrige med til Østbirk.

- Da jeg startede her, var de garvede spillere gode til at hjælpe os nye, så jeg følte mig velkommen, fortæller Sara, der som barn spillede i Hatting, men efter at være flyttet til Stenkjær, og tennis spillet skulle genoptages, faldt valget på Østbirk Idrætsforenings tennisafdeling.

Karsten Bie, der bor i Hatting, er ligeledes ivrig sportsmand. Han er den ene af fire mænd, der ugentligt mødes på tennisbanerne i Stensballe. 

- Men jeg er blevet nødt til at gå til træning, hvis jeg skal klare mig mod Sara, lyder forklaringen på træningslysten.

Og det er klogt at gardere sig, for om få år bliver det måske kamp til stregen, når Ellen melder sig klar til at spille kamp mod mor og morfar.
 

Lignende artikler

Gudrun Andreasen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021