Vaccinationer på Horsens Kommunes plejecentre starter mandag 4. januar(arkivfoto)

Mandag den 4. januar bliver de første beboere på Horsens Kommunes plejehjem vaccineret mod corona og går alt efter planen, har alle beboerne på samtlige plejehjem fået den første af to doser vacciner inden tirsdag den 5. januar er gået.

- Det er en fantastisk glædelig nyhed, at det nu bliver vores plejehjemsbeboeres tur til at blive vaccineret mod covid-19. Det er starten på en helt ny og mere normal hverdag for vores ældre på plejecentrene, som igennem mange måneder har været hårdt ramt af stramme besøgsrestriktioner, siger borgmester Peter Sørensen.

Han understreger, at beboerne skal genvaccineres efter 21 dage, og først herefter er vejen banet for en mere normal hverdag for både beboere og personale.

 Det er ikke bare beboerne, der nu skal vaccineres fra mandag den 4. januar. 

- Også personalet på plejecentrene er i videst muligt omfang med i første bølge afhængig af antallet af vacciner, vi modtager, men vi gør, hvad der er muligt for at sikre vores allersvageste borgere, siger Peter Sørensen.

Han tilføjer, at også beboere på Vesterled i Horsens og Bo Døgn – et botilbud for handicappede - på Ane Stauningsvej er omfattet af første vaccinationsrunde. 

Med vaccinationerne kommer man også et vigtigt skridt nærmere tidspunktet, hvor de ældre igen kan mødes til aktiviteter og fællesskab i aktivitetscentrene. 

- Der vil givetvis være nogle retningslinjer, der skal overholdes i den forbindelse, men der er lys forude, siger Peter Sørensen.
 

Horsens Kommune

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021