Debat: En mærkesag om velfærd og udviklingClaus Kvist Hansen, byrådskandidat (S)

Politiske karrierer kan gå ad de mærkeligste veje. For mit eget vedkommende startede det med en dyb bekymring over Danmarks udlændingepolitik. Det førte til, at jeg i mange år kæmpede i Dansk Folkeparti for at ændre Danmarks kurs på udlændingeområdet. Det gjorde jeg i både byrådet og i Folketinget, og jeg skal være den første til at indrømme, at der blev gået til makronerne!

Af Claus Kvist Hansen, byrådskandidat (S)
Byvangen 81, 8700 Horsens

Blå Blok var hurtigst til at indse, at kursen måtte lægges om – og kursen BLEV lagt om. Og faktisk er der i de seneste 3-5 år nu opnået en helt forfriskende enighed blandt hovedparten af de politiske partier om, at udlændingepolitikken er afgørende for vores lands sammenhængskraft: vi kan ikke modtage alle her i Danmark – og ikke alle skal være her.

Og når nu udlændingepolitikken er ”vinget af”, så har jeg igen fået øje på de ting, som politik i virkeligheden burde dreje sig mest om: de ældst, de yngste og de svageste. Hvordan får så mange som muligt det så godt som muligt – og hvordan fortsætter vi den gode udvikling? Hvordan styrker vi fællesskabet? 

Og derfor er jeg i dag opstillet for Socialdemokratiet ved kommunalvalget. Socialdemokratiet er nemlig verdensmestre i velfærd – og jeg vil gerne stille al min politiske og menneskelige erfaring til rådighed for at gøre vores kommune til et endnu bedre sted at leve. En personlig stemme på mig ved kommunalvalget er derfor en stemme for mere velfærd og sikker udvikling.
 

Claus Kvist Hansen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024