Debat: Gadebelysning i Horsens FolkebladLeif Kristensen

Spørg redaktionen 15 januar 2022. Det er en cyklist der undrer sig over manglende gadebelysning på Egebjergvej i Hammersholm. Cykelstien i vest siden er stadig uden belysning nu på tiende år fra Hansted til Hammersholm, og det nye lyskryds på Egebjergvej ind til Hanstedgårds mark, det nye kvarter, kører stadig i perioder sit eget system med grønt lys til området uden én eneste bil i sigte eller anden trafikant? Men Hanstedgårdkrydset er dog heldigvis oplyst, det er nemlig ikke Horsens kommune der regerer over de lamper.

Af Leif Kristensen
Egehøj 12 Egebjerg, 8700 Horsens

Trafikchefen i Horsens kommune Allan Lyng Hansen bekræfter at der er forskelle i weekend og arbejdsdage og så en hel masse bortforklaringer om hvad, der er bestemt og ikke bestemt angående gadebelysning i tidens løb, Men at cyklisten kan da glæde sig til at armaturerne bliver udskiftet til LED, pærer.

Det må jeg så sige, glæd dig ikke for tidligt cyklist. Efter Horsens kommune har skiftet til LED lamper er gade og vej belysning blevet en skummel affære, som henligger i halvmørke, dette er hverken for gående cyklende eller bilister betrykkende og sikkert at bevæge sig i, og helt uforståeligt at dette praktiseres i Horsens by. Belysningen er væsentligt forringet, efter mig oplyst skyldes det at man ”KUN” har 5 watt pærer i armaturet for at spare endnu mere. Der kan spares for meget på de forkerte steder, og her er det gade og vejbelysning der skal opgraderes til det, som må være hensigten at man skal kunne se at færdes sikkert i trafikken.
 

Leif Kristensen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021