Debat: Hvor vil du sætte dit kryds?an Skat Riishøj, byrådskandidat for Nye Borgerlige

Man kan godt forstå, hvis mange vælgere er i tvivl om, hvor krydset skal sættes. Alle kandidaterne for partierne forsøger at fortælle, hvad vi står for, men logisk set bliver synspunkterne ofte fremført lidt overordnet betragtet.

Af Jan Skat Riishøj, Østbirk
byrådskandidat for Nye Borgerlige

Mange har den opfattelse, at de vil stemme på en lokal kandidat for at få mest lokal indflydelse i byrådet. Det er ikke en dårlig strategi, men hvor tæt er den lokale kandidat på dig?

Jeg bor i Østbirk og interesserer mig meget for, hvordan det står til i den del af kommunen, som ligger uden for Horsens. Hvordan er infrastrukturen? Har vi sikre skoleveje? 

I Østbirk har vi f.eks. en øst-vestgående omfartsvej, men når trafikken bryder sammen på E45 ved Ejer Bavnehøj, og det gør den oftere og oftere, så bryder den nord/sydgående trafik sammen i Østbirk by. Det problem rykker op på den politiske dagsorden og skal snart adresseres.

Hvad med kvaliteten på Østbirk skole? Behandler vi de gamle og handicappede ordentligt, også uden for Horsens by?

Spørgsmålene er mange og emnerne store. Én ting kan jeg dog love. Hvis jeg bliver valgt ind, vil jeg være de mellemstore byers, landsbyernes og landboernes stemme i byrådet.

I Nye Borgerlige står vi for samarbejde og ordentlighed. Borgerne skal ikke hægtes af i en udviklingsrus, som de fleste ikke forstår. Borgeren skal ikke køres over men høres i væsentlige spørgsmål, og store bygherrer skal ikke længere kunne trække på skuldrene, hvis de ikke overholder lokalplaner. Hvorfor ellers lave dem?
 

Jan Skat Riishøj

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021