Debat: Søvind – på egne betingelser!Assia Zouaoui. Kandidat til Horsens Byråd, Socialdemokratiet

Jeg er vokset op i Søvind. En landsby, som jeg altid har båret med i hjertet og fortsat føler stærk tilknytning til. Jeg er døbt og konfirmeret i Søvind Kirke, gik i Søvind skole, trådte mine dansesko til i Sandbjerghus, red på Søvind Rideskole og spillede håndbold i Søvind Gymnastik- og Idrætsforening. Da jeg fik børn, sendte jeg dem til gymnastik og fodbold samme sted, og jeg spiller desuden selv musik i Søvind.

Af Assia Zouaoui, Carit Etlars Vej 20, Horsens
Kandidat til Horsens Byråd, Socialdemokratiet

Byen er en smule anderledes i dag - og dog. Der er kommet nye kvarterer til gennem årene, men kernen er den samme, og der er stadig mangt og meget og mange, jeg (gen-)kender. 

Når man kører ind i Søvind fra vest, har man Mølbjerg på venstre hånd. Her er foruden erhverv/industri også en del, som endnu ikke er bebygget. Den videre anvendelse af området deler vandene lokalt, og diskussionerne går på, om der skal være erhverv/industri, og hvis ja, under hvilke betingelser, eller om man hellere ser noget andet. 

Der er mange interessenter med forskellige bud og ønsker. Jeg har talt med en del, der har bidraget med hvert deres syn på sagen. Diskussionen er på ingen måde lukket, men for mig er det helt afgørende, at borgerne bliver hørt, inden der træffes beslutning om, hvad der skal ske videre. 

Søvind er i øjeblikket ufortjent en overset perle med stagnerende indbyggertal. Hvis Søvind fortsat skal udvikle sig, er det nødvendigt med tilflytning, ikke mindst børnefamilier, så tilgangen til skolen, børnehaven og det aktive fritids- og foreningsliv opretholdes, og det fortsatte grundlag for indkøbsmuligheder og aktivitet i byen sikres. 

Det næste stykke tid skal der udarbejdes en helhedsplan for Søvind, og her spiller blandt andre det meget engagerede Lokalråd en væsentlig rolle. Jeg tror på, at et lokalområde bedst udvikler sig på egne betingelser og byder med mit kandidatur til Horsens byråd op til bredt samarbejde med lokale kræfter omkring bæredygtig udvikling af Søvind. Jeg har allerede fået en del input om mange spændende tanker, ideer og ønsker, og jeg er fortsat lydhør. 

Mit engagement stopper ikke ved kommunalvalget. Jeg vil kæmpe for, at Søvind ikke skal føle sig som Udkantshorsens, men indtage sin fortjente plads og udvikle sig på egne betingelser. Jeg kan dog gøre mere i byrådet end udenfor. Derfor håber jeg på din personlige stemme d. 16. november.
 

Assia Zouaoui

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021