Debat: Uværdigt sprogbrug til byrådsmøde 22. februar 2021Ole Lund, Byrådskandidat for Dansk Folkeparti i Horsens

Horsens byråd havde i går mandag den 22. februar 2021 møde, som i denne tid, selvfølgelig foregår ”coronakorrekt” og afholdes som web-møde.

Af Ole Lund, Byrådskandidat for Dansk Folkeparti i Horsens, Vestervænget 3, 8700 Horsens.

Mødet blev ledet af den stedfortrædende borgmester Anders Boesen, som fik sig noget af en ilddåb, som mødeleder for vores folkevalgte.

Indtil pkt. 6, omhandlende integration, var tonen, som sædvanlig god, men den blev pludselig meget grov, da Socialdemokraten Saleem Bader sagde følgende ”Er du racist eller hvad” som følge af at Dansk Folkepartis Michael Nedersøe havde oplyst om den generel dårlige integration, der er i vores land af muslimer og at muslimske medborgere desværre udgør stor andel i de kriminelle statistikker.

Nu er det så, at man som borger med eller uden politisk tilhørsforhold med rette kan sige… Det sprogbrug og de beskyldninger fra Saleem Bader hører ingen steder hjemme, og er uværdigt og groft krænkende overfor det enkelte byrådsmedlem, men også for hele byrådet og alle tilhørerne. 

Stedfortrædende Borgmester Andreas Boesen manede da også til, at der blev ført en hæderlig tone, men det fik desværre ikke Saleem Bader til at beklage sin dybt krænkende beskyldning og udtalelse. Man kan så blot håbe på at Saleem Bader bliver irettesat og adviseret om, at man som en selvfølge ikke fører sådant et sprogbrug og slet ikke på et offentligt byrådsmøde
I Danske folkeparti er vi ikke racister, men vi er dybt bekymret for den muslimske indflydelse på det danske samfund.

Vi ser med bekymring på den stigende bandekriminalitet og terrorvirksomhed forårsaget af radikaliserede muslimer og særligt den manglende tolerance der er for Danmark, danske værdier og retsprincipper og vi ønsker ikke, at muslimske borgere på nogen måde skal have særstatus.

Jeg har meget svært ved at forstå, at muslimer, som kommer til vores land, så gerne vil deres egne regler og gerne indstifte Sharialovgivning. Hvorfor er man så flygtet fra sit hjemland og hvorfor flygter man ikke hen, hvor lige netop de værdier, man som rettroende muslim har, nu også kan udleves, i stedet for at være en konstant urolig faktor i det danske samfund. Vi har taget imod jer med åbne arme og vist jer tillid, tag nu for pokker, at vise respekt og tak for alt det I har modtaget. 

INTET andet folkefærd har i den grad skabt splid i vores land og når vi taler integration, så lad os tale om ”elefanten i rummet” nemlig den muslimske integration eller rettere mangel på samme. DEN integration har indtil nu slået grumme fejl.

Og NEJ, hverken Jeg…. eller politikken hos Dansk Folkeparti er racistisk, men hamrende realistisk.
 

Ole Lund

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021