Debat: Vi skal spille hinanden gode!Jakob Bille
Borgmesterkandidat for Liberal Alliance og Formand for Kultur-og Civilsamfundsudvalget

I løbet af valgkampen har jeg deltaget i mange vælgermøder med både borgere og erhvervsliv. Tilbagemeldingerne herfra er et budskab med mange sandheder om et til tider dårligt, politisk klima fyldt med spin, ævl og kævl fremfor realpolitik. Denne kritik bør ramme enhver lokalpolitiker, for politisk uro fører ikke noget godt med sig. Tværtimod kan det have store, negative konsekvenser i form af faldende serviceniveau, længere sagsbehandlingstider og usikkerhed blandt kommunens ansatte - om den politiske retning. 

Af Jakob Bille
Borgmesterkandidat for Liberal Alliance og Formand for Kultur-og Civilsamfundsudvalget
Højmarksvej 19, 8700 Horsens

Det er på høje tid, at os politikere kigger indad og genfinder den ydmyghed og stolthed der ligger i at være folkevalgt. For mig er det et kæmpe privilegie at repræsentere borgerne i Horsens kommune og være en del af den positive udvikling vores kommune gennemgår i disse år. Derfor skal dette mandat også behandles med respekt. 

I Liberal Alliance har vi én målsætning: Vi skal skabe den bedste kommune! Kommunen og byrådet er til for borgerne, virksomhederne og civilsamfundet – ikke omvendt!

Det er tid til, at det kommende byråd trækker i det ”konstruktive arbejdstøj” med ordentlighed og respektfuld dialog politikerne imellem, hvor man går efter bolden fremfor manden. Desuden skal samarbejdet og samspillet mellem politikere og kommunal forvaltning bygges på tillid, ærlighed og fælles målsætning om at gøre det bedste for borgerne. For mig handler det om, at det politiske niveau og forvaltningen ”spiller hinanden gode” og dermed skaber rammerne for den bedste kommune. Godt valg!
 

Jakob Bille

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023