Debat: Vi vil mødes og samles – men hvor?Jan Koborg Olsen, kandidat til kommunalvalget for Socialdemokratiet.

Som mange i Hovedgård kommer jeg rundt hele året i min hjemby Hovedgård, og gjort stor brug af de mange fantastiske faciliteter som vi har. Tilbuddene i Hovedgård rummer alt svømmehallen til tennisbanerne og vores park Anlægget til mine daglige gåture. 

Af Jan Koborg Olsen Hovedgård Sogneskellet 49, kandidat til kommunalvalget for Socialdemokratiet.

Under disse ture undrede det mig, hvor få mennesker jeg faktisk mødte på min vej i Anlægget, og jeg kan på én hånd tælle de arrangementer jeg har kendskab til at der er i parken. Jeg vil derfor gerne starte en samtale om hvad der skal til, for at vi får flere brugere ud i anlægget. Alle byer har brug for et samlingssted, jeg vil derfor gerne være med til at få skabt dette i Hovedgård, måske i Anlægget? 

Af nye initiativer i anlægget forestiller jeg mig blandt andet at der kunne laves offentlige toiletter, en discgolf bane, overdækkede borde og-bænkesæt og få gang i den udendørsscene igen med forskellige arrangementer. 

Et fælles samle sted i byen vil være med til at styrke et i forvejen godt sammenhold, og skabe endnu flere bekendtskaber på kryds og tværs af byen.

Jeg har haft et møde med formanden i Hovedgård Borgerforening Åse Træholt Madsen, de har også et stort ønsker om at Anlægget bliver brugt hele året om det er børnefødselsdage, friluft koncerter af med det store musikliv vi har i Hovedgård, skovtur med madkurven, få brugt legepladsen mere, løbe ruter i skoven. Ja mulighederne er mange. 

Jeg vil meget gerne indgå i dialog med de borgere der er interesserede i at få skabt endnu flere gode og solide tilbud i vores dejlige by og kæmpe hårdt for at vi kan få det gennemført derfor må i meget gerne kontakte mig på: jankoborgolsen@gmail.com så vi kan få startet dialogen.
 

Jan Koborg Olsen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021