Elever udforsker guldsmedenymfer og skorpiontæger i naturenVårfluer, skøjteløbere og skorpiontæger kom helt tæt på, da fire 4. klasser fra Stensballeskolen i sidste uge var på Kriblekrabletur til Vandværkssøen i Hansted Skov. Udrustet med fiskenet indtog de sammen med naturvejleder Thorke Østergaard søbredden og fangede vandamøber, stankelben og snegle, som blev udforsket i honningglas og plasticbakker.

I hele uge 35 var der Naturuge med naturaktiviteter for 0.-7. klasser i Horsens Kommune. Det var 27. år i træk, at Horsens Kommune holdt naturuge og programmet var spækket med naturoplevelser for kommunens skoleelever.

- I Naturugen stiller en række frivillige sig til rådighed for at præsentere børn for en masse spændende og lærerige naturaktiviteter. I år kunne børnene bl.a. lære om lystfiskeri, landbrug, bier, skov, strand og naturpleje, fortæller Karsten Bjerg Düring, der har været med til at koordinere de mange aktiviteter.

I 4. klasserne på Stensballeskolen har de i natur-tekniktimerne et tema om skoven.

- Vi arbejder med et tema om skoven, dens økosystem og insekter, så det passer perfekt, at vi nu også kan komme ud at opleve insekterne i naturen, fortæller natur-tekniklærer Michael Holmberg.

Klasserne var i løbet af ugen også en tur på stranden for at udforske dyrelivet der.

- Tak fordi I tog det gode vejr med. Lad være med at fange hinanden i fiskenettene. Det er så pokkers svært at få et helt barn ud igen ..., sagde Thorke Østergaard og så gik ’fiskeriet’ og udforskningen af de mange aktive vandinsekter ellers i gang.

Se video her!

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!

Lignende artikler

Mette Pamperin Rasmussen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021