Godt gået, Jørgen!Søren Lind Jensen
Spidskandidat for Nye Borgerlige til byrådet i Horsens

Jørgen Korshøj (V), formanden for Horsens kommunes oplandsudvalg, har været en af drivkræfterne bag renoveringen og forskønnelsen af Folkeparken i Brædstrup. Da jeg midt i juli i den lokale presse læste, at parken var tæt på færdiggørelse, besluttede jeg mig for at tage derud for at tage parken i åsyn.  

Af Søren Lind Jensen
Spidskandidat for Nye Borgerlige til byrådet i Horsens

Folkeparken levede fuldt ud op til beskrivelsen og til de billeder, som jeg havde set af den. Yderst smagfuldt indrettet med en lille sø, som dog ikke virker helt gennemført – endnu, og med stilige træbænke, affaldsbeholdere, legepladser, et par motionsredskaber og ny stibelægning i fin pagt med det let bakkede område og skoven bagved tennisbanerne. Absolut stor ros til folkene, der har arbejdet med opgraderingen og forskønnelsen! Godt gået, Jørgen og Co.!

Stemningen var den eftermiddag, hvor jeg gik rundt i parken særligt opløftet, idet der var levende musik og masser af glade mennesker fra beværtningen, hvor det tidligere dampvaskeri har ligget. Helt afgjort en af sommerens gode oplevelser fra en byrådskandidat, som normalt ikke har sin gang på disse kanter af kommunen. 

De erfaringer, som byrådet kan høste af sådanne vellykkede projekter, er at lade processen tage den tid, det tager, inddrage borgerne aktivt i det eller de foreliggende udkast og så ellers lytte til alle konstruktive indspark, gerne med flere arkitektoniske input. 

Derved bør arkitektoniske bundskrabere, som man har set i det centrale Horsens, i fremtiden kunne undgås. Nye Borgerlige ønsker, at der i det nye byråd mellem de borgerlige og Socialdemokraterne kan opnås konsensus om fremtidens nybyggeri og byrenovering. 

Byrådet har dog også i denne periode haft i heldig hånd, i særdeleshed i forbindelse med forskønnelsen af gågaden og sidegaderne i det centrale Horsens. Det kan ikke gøres ret meget bedre.

Hovedgård Lokalråd har arbejdet med et projekt, der går ud på at skabe et grønt torv ved den nedlagte banegård, og den offentliggjorte skitse fortjener stor ros. 

Skatteborgernes penge skal anvendes med omhu og omtanke, men en investering i stilfuld byfornyelse og anlæggelse af små torve og parker er en investering ikke kun i borgernes velvære, men også i at gøre Horsens kommune attraktiv for nye tilflyttere og virksomheder, der vil skabe arbejdspladser.

Søren Lind Jensen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021