Jazz i Sattrup forsamlingshus ligner en succesLørdag aften var der inviteret til spisning med lækker buffet og efterfølgende koncert med Jazz Five i Sattrup Forsamlingshus.

Det skal nævnes allerede fra start, at aftenen blev en stor succes. Det er en nyskabelse i Sattrup. at man forsøger sig med jazz i forsamlingshuset og da billetterne var sat til salg, gik salget ikke så godt som håbet, men efter lidt annoncering lykkes det at få mere 60 musikglade gæster i forsamlingshuset.

Det var tydeligt at gæsterne nød den gode man og stemningen var i top fra start til slut – der blev hygget ved bordene inden orkesteret gik på scenen.

I begyndelsen skulle publikum først lige se hvad de var for nogen fyre og hvad de kunne, men hurtigt sad folk og vippede med til musikken. I andet sæt fik folk virkelig gang i dansebenene og det endte med tomme borde og et fyldt dansegulv.

Det gik så godt at der blev kaldt på ekstranummer da bandet var nået til enden – og de spillede et par numre ekstra til stor glæde for publikum.

Henrik Thousig Møller som er primus motor for arrangementet, vidste godt det var en prøve, men efter aftenens overbevisende succes er kan bestemt klar til at invitere til jazzkoncert i Sattrup igen.

Så en meget vellykket aften i Sattrup forsamlingshus.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021