Karl Emil: Fra Slagballe til stjernerne!Den nyuddannede kok, Karl Emil Van Ingen Schytt fra Slagballe, er på vej mod kulinarisk berømmelse, efter at være blevet nomineret til Oluf Brønnums Fonds Talentpris.

Af Jørn Kildall

Som ung knoklede Karl Emil for at nå sit mål: La Cuisine de Jardin i hjertet af Provence. Arbejdet i Netto sikrede hans billet til Sydfrankrig. Der, under solens varme stråler, lærte han fra de bedste, Arne og Birthe.

Barndommens gastronomiske rødder

Kærligheden til mad startede tidligt for Karl Emil. Opvæksten på et nedlagt landbrug med egen køkken- og urtehave, gav ham en tæt forbindelse til råvarernes rejse fra jord til bord.

Udfordringerne ved hjemkomsten

Efter et ophold i Frankrig var det en udfordring at vende tilbage til skolebænken. Men en chance hos den anerkendte Restaurant Lieffroy ændrede alt. Der fandt han sin sande passion i kokkefaget.

Talentets hæder

Nomineringen til Oluf Brønnums Fonds Talentpris er ingen lille bedrift. Karl Emil har imponeret med sin dygtighed og dedikation. Fondens mål er klart: at fremme dygtige fagfolk inden for kokkefaget.

Fremtiden er lys

Med talent, drivkraft og en prisnominering i lommen, ser fremtiden lys ud for Karl Emil. Hans rejse er et bevis på, at drømme kan blive til virkelighed med hårdt arbejde og lidenskab.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024