Klinik Dyrholm åbner i ØstbirkTrine Dyrholm

Et nyt servicefirma er klar til at hjælpe dig! Klinik Dyrholm drives af Trine som bor i Østbirk. Efter 20 år i servicebranchen har hun startet egen virksomhed.

Klinik Dyrholm tilbyder ydelser, der er skræddersyet til familiens, dine eller dine pårørendes behov. Det kan være med til at give en bedre hverdag, overskud til andre aktiviteter, mindske følelsen af ensomhed og ikke mindst give tryghed i hverdagen, når opgaverne bliver løst. Det er vigtigt for Trine, at det altid er den samme person, der kommer på besøg i dit/jeres hjem, og at der altid vil være en løbende dialog, hvis dette er ønsket.

Trine Dyrholm har masser af erhvervserfaring og fortæller:

- Jeg har været inden for servicebranchen i over 20 år, og derfor er service en stor del af mit liv. Service er for mig en vigtig faktor, den personlige kontakt, at man er lydhør, nærværende, fleksibel og smilende. I min verden kan alt lade sig gøre!

Hun har også arbejdet i mange år som konferencechef på et større hotel i Vejle, hvor koordination, service, logistik og struktur var en vigtig del af hendes hverdag. 

- Jeg elsker at arrangere og planlægge større fester og selskabsarrangementer. Det kan være alt fra barnedåb, fødselsdag, konfirmationer, julefrokoster, kurser/konferencer og større firmaarrangementer, fortæller hun til avisen.

Trine Dyrholm har længe ønsket at starte som selvstændig og hjælpe mennesker, der af en eller anden årsag, ikke kan få hverdagen til at hænge sammen. 

- Som single mor står man sommetider i en situation, hvor man godt kunne bruge hjælp til at komme fra A til B, få klaret diverse handy opgaver, rengøring eller hjælp til børnepasning og lektier-læsning, forklarer hun.

Som ældre kan man have brug for hjælp til indkøb, IT, tøjvask, hjælp til aftaler, kirkegårdsbesøg osv. 

- Jeg tilbyder også personlig assistance til indkøb af gaver, jule- og påskepyntning, planlægning af fester, og ligeledes personlig pleje i form af hårvask, massage, fodmassage, zoneterapi og NADA/øreakupunktur (en metode, der hjælper med at stabilisere organismen såvel fysisk som psykisk).

Du kan derfor få en gratis uforpligtende personlig aftale med en af Klinik Dyrholms dygtige medarbejdere, ring til 24 67 09 94 eller se mere om hvad vi tilbyder på vores hjemmeside www.dyrholms-engle.dk

Det er vigtigt at man som forbruger, er opmærksom på at rigtig mange af disse ydelser kan trækkes fra i skat.

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021