Knald på fyrværkerisalget(Foto Jørn Kildall)

Salget af nytårsfyrværkeri har været for nedadgående viser tallene, men i Østbirk hvor ØIFs Fodboldafdeling sælger nytårsskyts er man på samme niveau som sidste år.

Tekst og fotos Jørn Kildall

Der var som sædvanlig opstillet og indrettet et fint salgslokale i Østbirk Hallens cafeteria, hvor fodboldafdelingen i ØIF atter havde opstillet en fin udstilling af de varer som det var muligt at købe.

I år begyndte salget 27. december og lørdag 31. december klokken 13 lukkede man pænt den sidste kunde ud ad døren og ønskede Godt Nytår. Brian Grønskov som er primus motor for salget kunne konstatere at det lå på samme niveau som sidste år.

Det glæder ham og de øvrige ca. 15 frivillige som gennem de sidste fire dage af året havde taget tjansen med at vejlede og sælge fyrværkeri til de Østbirkborgere som kom forbi. 

(Foto Jørn Kildall)

Lørdag satte slutspurten ind

Brian Grønskov og hans to lørdags-hjælpere løb i fast pendulfart ud til containeren som stod placeret cirka 100 meter væk fra bygningen, omkranset af et sikkerhedshegn.

Morten som var en af hjælperne kunne konstatere at han dagen forinden havde gået mere end 20.000 skridt fra salgslokalet og hen til containeren og tilbage igen.

(Foto Jørn Kildall)

Overskuddet ved salget af nytårsfyrværkeriet går til fodboldafdelingen i ØIF. Men man er udmærket klar over at der foregår en debat i dagene omkring nytår om hvorvidt tiden der må affyres nytårsfyrværkeri skal indskrænkes og nogle også lufter tanker om, det skal helt forbydes. 

I fodboldafdelingen er man glade for at der er stadig må sælges nytårsfyrværkeri så man kan få økonomi til de mange aktiviteter man har gennem året.
Fodboldafdelingen ønsker alle handlende og medlemmer et godt og lykkebringende nytår, og håber på at man ses snart igen i det nye år.

(Foto Jørn Kildall)

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023