LA så på togstop i HovedgårdDet er efterhånden et halvt år siden, der sidst var politisk møde på togperronen i Hovedgård, men torsdag havde Hovedgård Lokalråd inviteret Liberal Alliance til en snak om mulighederne for togstop i Hovedgård.

Af Jørn Kildall

Fra Liberal Alliance mødte Jakob Bille og Niki Paaske Jensen, og Hovedgård Lokalråd var repræsenteret af Vagn Christen og Niels Povlsgaard.

Efter en grundig introduktion af mulighederne og udfordringerne af Vagn Christensen, var det tydeligt at politikerne nemt kunne se hvorfor en genåbning af Hovedgård Station er en god idé.

Samtidig opfordrede Jakob Bille til at man prøver at tænke en helhed ind i projektet, som også omfatter det overordnede vejnet, resten af den kollektive trafik og privatbilismen. Efter hans opfattelse, som alle kunne nikke genkendende til, så har man set eksempler i tidligere projekter hvor der kun er løst et lille område ad gangen og bagefter har politikere og planlæggere været nødt til at lave ”lappeløsninger” efterfølgende.

Selvom deltagerne måtte søge læ under stationens tagudhæng da regnen var voldsom, varede seancen næsten tre kvarter og Jakob Bille lovede at hvis han stadig var i byrådet efter 1. januar ville kæmpe for genåbning af togstop i Hovedgård både lokalt og gennem Liberal Alliancens medlemmer på Christiansborg.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024