Lions Club Bygholm delte 810 fastelavnsboller udSammen med bagermester Henrik Kjær fra Kagehuset i Hovedgård delte Lions Club Bygholm 810 fastelavnsboller ud til 20 pleje- og omsorgscentre i Horsens kommune. Det var noget der faldt i modtagernes smag.

Af Jørn Kildall

Tidligt fastelavnssøndag havde Kagehusets bagere bagt, dekoreret og pakket 810 fastelavnsboller, som søndag formiddag blev delt ud til 20 forskellige steder i Horsens Kommune.

Efter at have pakker de mange fastelavnsboller ind i varebilerne var først stop på plejecentret Skovly i Hovedgård, hvor delegationen blev modtaget af personalet som håbede der også var søde sager til dem – hvilket der selvfølgelig var.

For Henrik Kjær er det ikke første gang man støtter Lions Club Bygholms humanitære arbejde og han har også støttet foreningens årlige harmonikatræf, som man lige nåede at afholde i 2020 inden Coronaen lukkede landet ned. I år bliver der ikke noget træf, så man venter til 2022.

Fra Lions Club Bygholm var Vicepresident Lars Hansen mødt op for at overrække sin tak til Kagehuset og personalet. Lars Hansen fik også fyldt bagsædet med mange bakker fastelavnsboller og han hjalp med at dele nogle af de dejlige kager ud i kommunen.

Turen rundt til de mange steder tog nogle timer da man dækker hele Horsens kommune, men de mange glade modtagere og det flotte vintervejr, gjorde opgaven til en leg for de glade chauffører og bagere.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Hilsen til forårssolen
25. feb 2021