Nytårshilsen fra Hovedgård BluesfestSå forsvandt 2020, året som på flere måder vil gå over i historien og for Hovedgård Bluesfest´s vedkommende forlod vi 2020 med indtil flere aflyste koncerter, koncerter som aldrig nåede at blive annonceret, derimod var vi af forårets Covid 19 situation nødsaget til at annullere kontrakter med bands som amerikanske The Chris O´Leary Band, danske Ole Frimer Band og efteråret fortsatte med flere aflysninger, så nej, 2020 har bestemt ikke været sød, eller blød ved vores lille LIVE spillested i Kattrup (BluesHouse) 

Af Hovedgård Bluesfest (BluesHouse)

Vi skriver nu 2021 og den forbandede virus forsvinder jo desværre ikke, blot fordi vi er overgået til et nyt år, hvor vi ellers havde håbet på at vi alle kunne glæde os til en fantastisk koncert med Nello & The Helping Hand Band her i marts måned, men også den lader til at måtte annulleres? så vi kan ikke gøre andet end at vente på en nedtoning af smittetal, afvente vaccinationer, tiden osv... 
Det lader således til, at det kommende forår også bliver en total virus blues, hvor vi stadig må forblive adskilte fra hinanden og LIVE musikscenen, og vi kan dermed kun ønske os, at sensommeren, nærmere bestemt lørdag 28. august vil blæse milde virus fri vinde vores vej...! 

For at afholde vores Kattrup Park Blues arrangement vil det være helt nødvendigt at internationale flyafgange er i luften, da flere bands vil komme fra udlandet og det vil selvfølgelig også være nødvendigt, at så mange som muligt vil støtte op omkring denne LIVE musik begivenhed i vores lokalområde. 

Kan vi rejse det store cirkustelt henne i Provstegaarden´s park sidste lørdag i august, så vil vi love jer, at vi allerede ved indgangen vil have en kold kvalitets blues, rock´n roots vaccine klar til jer!

Når første kvartal af 2021 er forsvundet, så tager vi den endelige vurdering med hensyn til at kunne give jer: Kattrup Park Blues 2021.

Tusind tak til alle sponsorer, alle som gider hjælpe os, uden jeres support ville vi ikke have en lokal LIVE scene i Hovedgård området, med musik af international og høj kvalitet indenfor blues, rock genren. 

Håber I fortsat vil støtte og hjælpe os, for så skal vi nemlig feste sammen igen!

***May the blues be with you***
 

Lignende artikler

Gunni Mogensen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021