Rock i Lunden er klar med programmetAf logistikmæssige årsager har Danmarks Underholdningsorkester desværre set sig nødsaget til at annullere et par af sommerens koncertdatoer deriblandt d. 26. august, hvor de skulle have givet koncert i Lunden i Horsens.

Af Jørn Kildall

Derfor har arrangørerne bag Rock I Lunden, Musikforeningen Eigils og Horsens & Friends har arbejdet på højtryk for at finde et par gode erstatninger. 

”Vi er utroligt glade for at kunne præsentere to fantastiske erstatninger – om end man ikke rigtigt kan bruge ordet erstatninger, da der er plukket fra toppen af danske musikere, når Tina Dickow og Jonah Blacksmith gæster Lunden fredag den 2. september 2022!” udtaler Claus Visbye, musikbooker og chef i Horsens & Friends. 

Programmet er fyldt med lutter gode navne som man vil få at høre når sommer, sol og varme igen er over det ganske land.

Her kommer man til at opleve Malurt som blev genoplivet for et par år siden og med Michael Falch i front er der lagt op til et bragt af en koncert.

Mød Liam O’Connor og bedre kendt som LOC, der med nyt spændende album er i absolut storform.

Den tidligere frontkvinde fra Alphabeat, Stine Bramsen ligger også vejen forbi Lunden og her kan man forvente et liveshow ud over det sædvanlige.

Udødelige Gnags og Peter AG, er den stensikre vej til fest, farver og fællessang når fem årtiers ørehængere energisk bliver blæst ud over scenekanten.

Publikum får også muligheden for at opleve Joyce og Benjamin Hav, så der er nok at glæde sig til når Rock i Lunden åbner for sommerens varmeste koncerter.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021