Shell Østbirk krydrer livet med mere grillmad(Foto: Jørn Kildall)

Efter Foderbrættet har lukket, tager Shell Østbirk stafetten op med endnu flere smagfulde grillvarianter. Indehaverne Martin og Cecilie Steinmeyer Ell ser nye kulinariske horisonter i Østbirk.

Tekst og fotos Jørn Kildall

Østbirk ægteparret, Cecilie og Martin Steinmeyer Ell, er ivrige efter at servere byens grillhungrende publikum. De har alt fra hotdogs til bøfsandwiches. "Så nogen skulle jo gribe den bold her," siger Martin.

Morgenmad eller middag? Alt er muligt!

Vil du have en ristet hotdog til morgenmad? Ingen problem! Fra klokken 9.30 ruller pølserne på grillen. "Vi tilpasser os folks behov," smiler Cecilie.
 

(Foto: Jørn Kildall)

Kvalitet over alt

Cecilie understreger vigtigheden af kvalitet. "Det skal være det samme, uanset hvem der laver maden. Du skal have samme oplevelser, når du går herfra," siger hun entusiastisk.

Sortimentet er konge

Udover grillmad har de også Pakkeshop, kiosk og autoværksted. Men de er åbne for forslag. "Vi er jo altid åbne på forslag fra folk i området," tilføjer Cecilie.
 

(Foto: Jørn Kildall)

Til de sultne børn og de voksne

De små kan få focaccia eller pølsehorn, mens de voksne kan nyde en omfattende bøfsandwich. "Der er noget til enhver smag," forsikrer Cecilie.

Vi ønsker os mere plads

Selvom der er fart på, drømmer de om mere plads. "Det ønsker vi os hvert år til jul," ler Cecilie, mens Martin nikker i enighed.
 

(Foto: Jørn Kildall)

Trafikken er med os

Placeringen på Østbirks hovedfærdselsåre er en gevinst. "Så snart motorvejen lukker, har vi dem alle sammen i Østbirk," siger Martin.

Har du noget på hjerte?

Cecilie og Martin er altid klar til at høre dine forslag og ønsker. "Du er jo ikke lækker," griner Cecilie, mens Martin tilføjer, "Vi har også alt til en hyggelig aften med slik og sodavand."

Så næste gang du er i Østbirk, ved du, hvor du skal dreje ind for et smagfuldt måltid! Shell Østbirk er mere end bare en tankstation; det er et kulinarisk knudepunkt i byen.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024