Vikaren fik smag for politikPiratheep Rabindranath

Ved kommunalvalget i 2017 var Piratheep Rabindranath, som stillede op for Socialdemokratiet, en stemme fra at komme ind i Horsens kommunalbestyrelse. Da borgmester Peter Sørensen blev sygemeldt pga. rygproblemer, trådte Piratheep ind som 1. suppleant og selvom det kun var for et par måneder, fik han fornyet smag for kommunalpolitik.

Af Jørn Kildall

Piratheep bor sammen med sin familie på Sønderbro i Horsens og han har boet i Danmark siden 1987, til daglig arbejder han hos NRGI og har et markedføringsfirma ved siden af som han bruger sin fritid på.

Piratheep har ligesom mange andre danskere måtte arbejde hjemme fra det sidste års tid og han savner, som alle andre, at komme ud og tale med mennesker ansigt til ansigt igen.

- Jeg har deltaget i byråd- og udvalgsmøder mens jeg var inde som 1. suppleant og fik der genfundet min interesse for politik. Jeg har arbejdet med velfærd og sundhed, samt sundsrettede initiativer. Det har været vildt spændende og har givet mig blod på tanden til at stille mit kandidatur til rådighed igen ved det kommende kommunalvalg.

Piratheep vil være med til at gøre en forskel i Horsens som har taget godt mod ham og familien da de ankom til byen for 34 år siden. Om man kan finde Piratheep Rabindranath på stemmesedlen til november bliver først afgjort ved et opstillingsmøde hos Socialdemokraterne en gang i april måned.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023