Fjollet og skøn familieforestilling på teatretLørdag den 15. maj kan både børn og voksne opleve den pudsige marionetdukke Mr. Barti i en helt speciel forestilling, der tryllebinder små som store tilskuere.

Professionel og pjattet

Der er efterhånden kun få professionelle dukkeførere tilbage i verden. Makedonske Alex Mihajlovski og hans fantastiske marionetdukke Mr. Barti, er blandt de absolut bedste indenfor kunsten, og sammen rejser de to Europa tyndt for at optræde.

Alex har selv designet og bygget sin dukke – Mr. Barti – en sindrigt konstrueret dukke, som han styrer ved hjælp af over 40 forskellige og næsten usynlige snore. De mange snore gør, at Mr. Barti kan bevæge sin krop, sine fingre og sit ansigt så overbevisende, at man som tilskuer næsten glemmer, at han bare er en dukke og ikke et levende væsen.

Den pudsige Barti er en meget dygtig musiker – og en endnu bedre performer. Han kan spille, synge og danse, og han tryllebinder sit publikum, som han elsker at pjatte og flirte med, og både børn fra 3-års alderen og voksne kan grine med, når Barti folder sig ud. Dukkefører Alex holder styr på Bartis snore, selvom den habitklædte charmetrold vist hellere vil klare det hele selv. Der er nemlig ingen bånd, der skal binde ham!

Oplev den fascinerende og unikke Mr. Barti og Alex den 15. maj 2021 kl. 11.00 på Horsens Ny Teater. 
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021