Hyggefodbold i StensballeOpstart af Fodbold Motion for mænd med ”skavanker” eller Hyggefodbold som DBU kalder det på flyer.

På infomøde i Stensballehallen den 4. april var der blandt de fremmødte stemning for, at starte et fodboldmotionshold for mænd med ”skavanker”.
 Opstarten sker tirsdag den 1. maj kl. 16.30 ved indgangen til Stensballehallen. Efter omklædning indtager spillerne bane 3 på Stensballe IK’s anlæg.
 - Efter vi har pustet og svedt på banen, vil vi denne første gang samles bagefter i klublokalet, hvor Stensballe IK vil byde på en øl eller en vand, siger Bent Christensen.
 - Så er er du en mand med ”skavanker” der har lyst til fodboldhygge/-motion, så få pakket tasken og mød op!
 - Skavankerne, der måske betyder, at du er lidt langsommere end Messi, kunne f. eks være diabetes, prostatakræft og andre kræftformer, hjerteproblemer, parkinson og f.eks. proteger i knæ. Faktisk dukker der en op, der har proteger i begge knæ og skuldre. Det kan man da kalde gåpåmod!
 - Gør gerne dem du kender opmærksom på denne mulighed, det er jo ikke sikkert, at de har hørt om det via deres patientforening eller set det her i avisen, siger Bent Christensen.
 - Du kan bare møde op uden at tilmelde dig, men af hensyn til indkøb til mødet efter 1. gang træning, er du velkommen til at sende sms til 5196 2475 eller mail til b.chr@stofanet.dk. Er du forhindret i at deltage 1. gang, men vil være med fremover, hører vi også gerne fra dig via førnævnte muligheder!

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021