Morten Hoffmann fejrer åbning af Min Købmand i NimKøbmand Morten Hoffmann ved åbningsreceptionen af Min Købmand i Nim. (Foto: Jakob Ulf Pedersen)

Morten Hoffmann, den erfarne købmand fra Østbirk, inviterede Nim's borgere til en festlig åbningsreception, der markerede starten på hans nye eventyr som leder af Min Købmand.

Af Jørn Kildall. Foto Jakob Ulf Pedersen

En hjertelig velkomst til købmand Hoffmann

Den 2. juni blev der holdt en festlig åbningsreception hos Min Købmand i Nim. Det var en stor dag for byens borgere, der blev mødt med grillpølser og fadøl som en fejring af begyndelsen på et nyt kapitel i byens historie.

Købmand Morten Hoffmann, den nye drivkraft bag butikken, blev varmt modtaget af gæsterne og de lokale borgere, der ønskede at hilse på ham og ønske ham held og lykke.

Lang vej til en ny begyndelse

Morten Hoffmann, der bor i Østbirk sammen med sin kone og to børn, har været selvstændig købmand siden 2005. Efter mange måneders forhandlinger med Dagrofa tidligere på året, købte Morten Min Købmand i Nim den 1. maj 2023. Nu ser han frem til at begynde denne nye rejse som den lokale købmand i Nim.

Genåbning af et vigtigt samfundsvartegn

Det har været en lang proces at bringe en købmand tilbage til Nim. Den tidligere købmandsbutik lukkede i 2011, og det skulle gå fem år før det første spadestik kunne tages til en ny butik. Placeret tæt på Silkeborgvej, står den nye butik nu som et synligt vartegn for bilisterne, der passerer Nim hver dag.

Den nye butik åbnede sine døre i 2019 og har nu fundet sin nye leder i Morten Hoffmann.

Det er tydeligt at se, at Nim er klar til at hilse deres nye købmand velkommen, og er klar til at støtte ham i hans nye rolle. Med Morten i spidsen, ser det ud til, at Min Købmand i Nim er klar til at blomstre og blive et essentielt samlingspunkt for lokalsamfundet. Den vellykkede åbningsreception er blot begyndelsen på det, der ser ud til at blive en lys fremtid for Nim og Min Købmand.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023