Skøre Ivan kommer til KattrupHovedgård Bluesfest vender nu igen tilbage til vores vante omgivelser i BluesHouse, hvor vi glæder os til at se jer, til en LIVE blues koncert langt ud over det sædvanlige, lørdag 13. november.

På den hjemlige klubscene kan vi topfornøje os ved en ny konstellation: Crazy Ivans som tager udgangspunkt i dét, det hele handler om: Glæden ved at spille god musik fra folk -til blues -til rock´n´roll! Musikerne kan trække på en samlet musikalsk erfaring på knap 200 år og de er håndplukket over det ganske land.

Som I jo ved, så elsker vi arrangementer om fredagen henne i BluesHouse, men her var vi nødsaget til at vælge en lørdag og I kan tro det eller ej, men det var den absolut sidste dato som var ledig med denne nyere danske konstellation og den oplevelse ville vi bare give jer her i 2021, så I kan nu godt begynde at glæde jer til en helt fantastisk sammensætning af kunstnere, hvoraf et par stykker måske ikke lige umiddelbart syntes at passe ind her i The Blues, og dog, det er jo alligevel her det starter for de fleste som bekender deres ærlige og kærlige tilgange til musikken på alle fronter, hvad enten det er som lytter, eller som udøvende musiker.

I kender vel alle Mik Schack fra radio & tv? Mik er manden som sagde pænt nej tak til at arve Schakenborg, for i stedet at indtage hele kongeriget på sin egen måde, han er også manden der igennem tiderne er set i skjorte med chilli pebre på, hvor han bl.a. kaster sig ud i al verdens opskrifter og gerne selv rører i gryderne. Når Mik kommer på besøg i BluesHouse, så lader han gryderne stå kolde hen og griber hellere vaskebrættet, dog uden tilførsel af vand og sæbe, ja han kan nemlig noget andet med dette gammeldags instrument, som vel egentlig hørte mest til i nærheden af gruekedlen. Det forlyder i øvrigt at Mik Schack også ved noget om petroleum, især totalpetroleum.

I skal også en levende legende fra hedengangne Totalpetroleum, Søren Rislund og han har taget sin mundharpe og sit gode humør med. For at ingen skal være i tvivl om aftenens omdrejningspunkt og musikalske genialitet, har de to herrer medbragt sig endnu et par gutter, som bestemt heller ikke har glemt deres musikalske rødder og er der noget de kan, så er det de blå og til tider forvredne toner, så tag venligst godt imod et par af Danmarks bedste indenfor genren, Olav Poulsen & Ivan Sand.

Det forlyder at Stig og hans finere mænd vil tilvirke en total crazy 2. retters menu som passer til aftenens koncert, nemlig en form for gåsesteg, efterfulgt af risalamande med tilbehør og til en pris på KUN: 125 kr. Gæster som køber billet til koncerten inklusive menu, er velkomne kl. 19:00.

Der vil desværre være færre menubilletter end vanligt, kun 70 stk. Først til mølle!

Gæster som kun ønsker billet til selve koncerten, er velkomne fra kl. 20:50. Pris kun: 200 kr. Bandet går på cirka kl. 21:00. Evt. Rest billetter i døren til koncerten fra kl. 21:00. Pris 250 kr.

Billetter kun kan købes online via www.Yourticket.dk
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021