Snevejret kunne ikke stoppe Østbirk-cyklisterneJørn Steffensen mødte op på den 2-hjulede med el-motor og kørte fra sæsonstarten med sne i ansigtet.

Fremmødet var – i betragtning af vejret – flot, men antallet af cykler var stærkt begrænset, da cykelsæsonen blev indledt i Østbirk Idrætsforening søndag 11. april.

Af Gudrun Hasseriis Andreasen

En snes cykelryttere kom og hørte formanden for cykelafdelingen, Torben Pank, fortælle om den kommende sæson. Men derefter valgte næsten alle at sætte sig i en bil og køre hjem igen.

Kun et par stykker trodsede snevejret, og steg på cyklen og demonstrerede, at bare påklædningen er i orden, så kan der cykles i al slags vejr. 

I Østbirk Idrætsforening er cykel-medlemmerne inddelt på fire forskellige hold, hvor de sejeste på Super Motionsholdet kører 60-90 km pr. mødedag og ligger med gennemsnitsfart på godt 30 km i timen. Dem, der tager den mest med ro, kører på Hyggeholdet, der tilbagelægger godt 10 km først på sæsonen, og gerne holder pauser undervejs for at få samling på gruppen, der også tæller el-cyklister.

Trods den vinterlige opstart var alle klar til at mødes igen mandag, hvor vejrudsigten varsler bedre cykelvejr.

Der cykles i Østbirk Idrætsforening hver mandag og onsdag, og nogle tager også en tur om lørdagen.

Ved sæsonstarten var der mødt flere nye deltagere op, og alle hold er åbne for både nye som ”gamle” deltagere.
 

Jan Christensen trodsede snevejret og indledte cykelsæsonen i Østbirk Idrætsforening med en cykeltur i skoven.

Lignende artikler

Gudrun Andreasen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021