Cykelsti

Lokalnyt

Cykelsti til Østbirk: Den kommer på et tidspunkt

27. september 2022
Cykelstien fra Østbirk til Horsens nærmer sig og foreløbig er den nået til rundkørslen ved E45. Onsdag var der officiel indvielse af de første 4,1 km. af stien med borgmesteren i spidsen og masser af cyklister som skulle ud og rulle på den nye asfalt.
Lokalnyt

Cykelstien mellem Egebjerg og Horsens klar til indvielse

18. september 2022
Den nye 4,1 kilometer lange sti gør cyklisternes tur langs den trafikerede Skanderborgvej langt mere tryg og sikker. Det fejrer Horsens Kommune med snoreklip og forfriskninger til en officiel indvielse af cykelstien onsdag den 21. september 2022.
Lokalnyt

Nu kommer der fortove og cykelstier omkring Campusgrunden

19. april 2021
Fra mandag den 19. april 2021 forbedrer Horsens Kommune forholdene for fodgængere og cyklister på vejene omkring Campusgrunden. På Godsbanegade bliver der lavet fortove og cykelstier på begge sider af vejen på strækningen mellem Banegårdsgade og Emil Møllers Gade.
Lokalnyt

Giv Danmark 2.275 km ny cykelsti

29. marts 2021
Nye cykelstier ud og ind af 28 byer uden for København samt langs statsvejene og fortsat udbygning af supercykelstinetværket i hovedstadsområdet vil styrke danskernes mobilitet markant og fjerne en stor del af trængslen på vejene. Cyklistforbundet præsenterer forud for forhandlingerne om den grønne mobilitetsplan ni forslag, der vil være en gamechanger i grøn mobilitet.
Lokalnyt

Første spadestik til supercykelsti mellem Sejet og Horsens

23. marts 2021
Indrømmet! På en kold og blæsende forårsdag hvor termometret viste 1°C og blæsten blandet med let nedbør hurtigt fik tankerne om sommer og varme til at virke lang væk, her havde borgmester Peter Sørensen gjort klar til at indvie igangsættelsen af supercykelstien mellem Sejet og Horsens.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023